CHP'li Sipahioğlu göreve davet etti

CHP'li Gökhan Sipahioğlu, Fuğla bölgesinde 3 gündür su olmaması nedeniyle yetkilileri göreve davet etti

Haber: Alper KUTAY

ALANYA'NIN Türler Mahallesi'nde bulunan Fuğla Mevkii'nde 3 gündür sular kesik. Geçen Çarşamba günü kesilen dün akşam saatlerine dek verilemedi. Bölgede bulunan birçok otel ve işyerinin su kesintisi yüzünden büyük sıkıntı çektiğini söyleyip bölge halkının sorununu dile getiren Alanya Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu, ASAT yetkililerine sitem etti. Sipahioğlu, "Turizmin nasıl geçtiği ortada. ASAT yetkililerinin 3 gündür turizm bölgesi Fuğla'ya neden su vermediğini merak ediyorum" dedi. Alanya'nın birçok bölgesinde aynı şekilde uzun süreli su kesintileri yaşandığını savunan Sipahioğlu, turizmin önemli noktalarından olan ve birçok otel ile işyeri bulunan Fuğla'da suların neden olmadığı ile ilgili bir bilgi alamadıklarını söyledi. Sipahioğlu, "Fuğla'da bidon taşımacılığı başladı" dedi ve yetkilileri göreve davet etti.

18 Ağu 2017 - 19:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber