CHP'li Murat Özçelik'ten MHP'li Yücel'e tam destek

MHP'li Yücel'in ev sahipliğinde yapılacak güreş festivalindeki Volkan Konak konserinin iptal edilmemesini isteyen CHP'li Özçelik, "Tüm Alanya halkı elinde Türk Bayrağı ile Gökbel'e akın etmeli" dedi

7 HAZİRAN

Genel Seçimleri sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi (

CHP

) Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Murat Özçelik, Türkiye'de son 10 gündür neredeyse şehit haberi alınmadığı gün olmadığını belirterek, "Ülke yangın yeri, evlatlarımız can veriyor, analarımızın yüreği yanıyor. Millet olarak derin acı ve üzüntü içindeyiz" dedi. Bu gelişmeler yaşanırken yayla şenliklerinin yapılmasını haklı olarak eleştirenler olduğunu dile getiren Özçelik, "Alanya kamuoyunda önümüzdeki hafta sonu Alanya Belediyesi'nin yapacağı Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali'nin ne olacağı merak konusu oldu. Bence Türk milletinin ata sporu olan güreşin, ülke böyle bir dönemden geçerken yapılması çok daha önemlidir" mesajı verdi.

'VOLKAN KONAK HALDEN ANLAR'

Özçelik, açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Birinci günün akşamında konser verecek olan sanatçı Volkan Konak, içinde bulunduğumuz bu hassasiyeti anlayacak, herkesin beklentisine cevap verebilecek özellikte bir şahsiyettir. Sahnede insanları eğlendiren değil, şiirleriyle, konuşmasıyla ve ağıtlarıyla şehitlerimizi yad edecek bir program yapacağına inanıyorum. Bunun yanı sıra Alanya kamuoyuna da önemli bir görev düştüğüne inanıyorum. Gelin, bu oyunu bozalım, Alanya olarak hep birlikte elimize Türk Bayrağı alarak Torosların zirvesinde bütün terör unsurlarını ve onun destekçilerini lanetlediğimizi haykıralım."

30 Tem 2015 - 16:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber