CHP’li kadınlar sahadan çıkmıyor

CHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli ve ekibi, 7 Haziran Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

CUMHURİYET

Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, 7 Haziran Genel Seçimleri’ne sıkı hazırlanıyor. Yaptıkları çalışmalarla hem parti tabanının hem de seçmenin takdirini kazanan CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli ve ekibi, Güney ve Yenice Mahallesi’nde düzenlenen asker uğurlama törenlerine katıldı. Gençleri askere uğurlayan CHP’li kadınlar, ailelerine de ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.  CHP’li kadınlar daha sonra Türkler Mahallesi'ne geçerek bir düğün törenine katıldı, genç çifte mutluluklar diledi. Öte yandan Alanya merkezdeki bir muşmula bahçesinde sigortasız çalışan emekçi kadınları ziyaret eden Sirkeli ve ekibi, ziyaret sırasında yaptıkları sohbette, kadınların aile bütçesine katkı sağlamak için zorlu mücadelelerine tanıklık etti. Sirkeli, “CHP iktidarında emeğin en yüce değer olacağını, emekçi tüm kadınların sosyal güvence altına alınacağını, aydınlık günlerin onları beklediğini anlattık. Halkımızın iradesi neticesinde 7 Haziran'da iktidara gelerek emekçilerimize hak ettikleri değeri biz vereceğiz” dedi.

28 Nis 2015 - 12:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber