CHP'nin kırsalda seçim çalışması sürüyor

Burçaklar Mahallesi'ne gidip seçim çalışması yapan CHP'li Takavüt, "16 Nisan'da 'Hayır' demeliyiz" dedi

Haber: Alper KUTAY

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavüt, ekibiyle birlikte kırsal mahallelerde seçim çalışması yaptı. Alanya'ya bağlı Burçaklar Mahallesi'ne giderek vatandaşa 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu'nda neden 'Hayır' denilmesini kendi pencerelerinden anlatan Takavüt, "Ülkenin yıkıma, halkın uçuruma daha fazla sürüklenmesini önlemek için, 'Hayır' demeliyiz. Çocuklarımızın savaşlarda kırılmasını engellemek için 'Hayır' demeliyiz. Türkiye’nin; Libya, Irak ve Suriye’de yaşanan türden katliamlara sahne olmasını önlemek için 'Hayır' demeliyiz. Ülkenin bir tek kişi tarafından Olağanüstü Hal, sıkıyönetim ve savaş hali yasalarıyla yönetilmesinin önüne geçmek için 'Hayır' demeliyiz. Nasıl düşüneceğimize, neye inanıp inanmayacağımıza, yaşam tarzımızın nasıl olacağına, olağanüstü yetkilerle donatılmış bir tek adamın karar vermemesi için ‘Hayır' demeliyiz" açıklaması yaptı.

27 Mar 2017 - 16:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

gaynakcı rifat - takavüt neye hayır dediğini gendi de bildiği yok,boşaa oğraşma gocaman alanya lılar hayır demez sonuna gadar evet der gocamannn EVETTTTT

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 16:37

Çorum Haber