CHP'li kadınlar sandığa gidiyor

Sağlık sorunları nedeniyle geçen ay istifa eden CHP Kadın Kolları Başkanı Güneş Soygiray'ın yerine tek aday olan Füsun Bağrıyanık için sandık konulacağı bildirildi

Haber: Alper KUTAY
CUMHURİYET
Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nda 12 Mayıs Perşembe günü Kadın Kolları Olağanüstü Kongresi gerçekleştirilecek. Saat 10.00'da başlayacak kongreye, başka bir aday çıkmaması halinde Füsun Bağrıyanık tek aday olarak girecek. Ali Takavüt'ün görevi kongreyle Şengül Yeşildal'dan teslim almasının ardından 11 Aralık 2015 tarihinde atanan CHP Kadın Kolları Başkanı Güneş Soygiray, rahatsızlığı nedeniyle görevinden sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Kamuoyundan ve CHP tabanından gizlenen bu şok istifa sonrası yaklaşık bir aydır boşta olan Kadın Kolları Başkanlığı için İlçe Başkanı Ali Takavüt yeni bir görevlendirme yapmış, Kadın Kolları Başkanlığı görevine Füsun Bağrıyanık'ın getirileceğini açıklamıştı. 12 Mayıs Perşembe günü CHP İlçe Teşkilatı bürosunda yapılacak kongrede başka bir aday çıkmazsa Füsun Bağrıyanık tek aday olarak girecek.

09 May 2016 - 15:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber