CHP'li Budak halkla buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak Alanya'da halk ve partililerle buluştu, sorunları dinledi

Haber: Alper KUTAY
ÖZELLİKLE
turizm ve iş dünyasındaki olumsuzluklara yönelik açıklamalarıyla AKP Hükümeti'ni en çok eleştiren ve muhalefet eden milletvekillerinin başında gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, halkla buluşmak, bazı taziye ve düğün ziyaretlerinde bulunmak için Alanya'ya geldi. CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt ve ekibi tarafından karşılanan ve ilk olarak Avsallar Mahallesi'ndeki Belediye Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla buluşan Budak, daha sonra çeşitli düğünlere katılarak halk ve partililerle bir araya geldi. Alanya'nın kırsal yerleşim birimlerinden olan Hocalar Mahallesi'ni de ziyaret edip vatandaşla sohbet eden Budak, çocuklara çeşitli hediyeler verdikten sonra Alanya'dan ayrıldı.

25 Eyl 2016 - 22:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber