CHP 'Hayır' için sokakta

CHP'li Takavüt, Gizli ve Özçelik, Anayasa Referandumu çalışmaları kapsamında taksici esnafını ziyaret etti

Haber: Alper KUTAY

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavüt, 2015 Genel Seçimleri'nde Antalya Milletvekili Adayı olan ancak seçilemeyen Dr. Sevindik Gizli ile birlikte Alanya'daki taksi duraklarını ziyaret etti. İkiliye, bir diğer Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Diş Hekimi Murat Özçelik de eşlik etti. 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu'nda neden "Hayır" denilmesi gerektiğini kendi pencerelerinden anlatan Takavüt, "Hepimizin geleceği için hayır'ın hayırlı olduğunu anlattık" dedi. Takavüt, taksici esnafına ayrıca birer "Hayır" broşürü verip bunu evlerine götürmelerini ve ailelerinin de incelemesini istedi.

26 Şub 2017 - 16:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

adem - chp hayır hdp hayır pkk hayır avrupa hayır amerika hayır diyorsa BEN TABİKİDE EVETT EVETT EVEET DERİM .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 16:14

Çorum Haber