CHP'den Çamlıca çıkarması

Anayasa Referandumu çalışması yapan CHP İlçe Teşkilatı, Demirtaş'a bağlı Çamlıca Mahallesi'ndeydi.

Haber: Alper KUTAY

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu'nda sandıktan "Hayır" çıkması için çalışmalarına hız verdi. Daha önce Alanya'daki tüm meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip destek isteyen CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, bu kez ekibiyle birlikte kırsal mahallelere gitti. Demirtaş'a bağlı Çamlıca Mahallesi'nde halkla bir araya gelen Takavüt, vatandaşın referandumda neden 'Hayır' demesi gerektiğini CHP penceresinden anlattı. Demirtaşlı olan Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Demirtaş Belediyesi eski başkanlarından Mustafa Aras'ın da eşlik ettiği Takavüt, "Halkın büyük çoğunluğu cumhuriyet değerlerine sahip çıkma adına sandıkta 'Hayır' diyeceğini söylüyor. 16 Nisan'a kadar Alanya'nın 102 mahallesinin tamamını ziyaret edeceğiz" dedi.

27 Şub 2017 - 16:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber