CHP'den anlamlı etkinlik

CHP İlçe Teşkilatı, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle İskele/Rıhtım'da bir program hazırladı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle bir program hazırladı. Otizmin eksiklik değil farklılık olduğundan hareketle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Alanya'daki engelli bireyler ve aileleri, İskele Rıhtım'daki bir tur teknesinde misafir edildi, çeşitli ikramlar yapıldı. CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, Yönetim Kurulu Üyesi Halime Dim Ceylan ve eski Alanya Belediye Meclis Üyesi Hürses Ceylan'ın yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı etkinlikte, engelli çocuklar hem müzik eşliğinde oynadılar, hem de keyifli bir gün geçirdiler. Hürses Ceylan'ın sazıyla resital de yaptığı etkinlik akşam saatlerine dek devam etti. CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, "Birinci projemizi hayata geçirdik. Bu proje kapsamında tekne turuna katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Onları bir gün olsa bile mutlu etmek bizleri de mutlu etti. İkinci projemizi de çok yakında kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

04 Nis 2016 - 14:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber