Çavuşoğlu Türel’i geçti

ORC Araştırma Şirketi'nin yeni araştırması “Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Performans Ölçümü” AKP ve CHP'deki yöneticilerinin tanınma ve başarı oranını ortaya koydu.

Ankette CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin yüzde 95,2 tanınma oranı ve yüzde 83 başarı oranı ile birinci sırada yer alıyor. Tekin'i tanınma oranında Şafak Pavey, başarı oranında ise Bihlun Tamaylıgil takip ediyor. AKP'de ise tanınma oranında Mehmet Ali Şahin, başarı oranında ise Hüseyin Çelik birinci sırada. 15-20 Mart tarihlerinde yapılan araştırma 81 il merkezinde, farklı sosyoekonomik ve demografik gruba mensup kişilerden, yaş cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 11 bin 560 kişiyle yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilmiş. Öte yandan her ikisi de hem AKP Genel Başkan Yardımcısı hem de Antalya Milletvekili olan Mevlüt Çavuşoğlu ile Menderes Türel arasında sıkı bir rekabet olduğu ortaya çıktı. Tanınma oranında yüzde 75 oranında oy alan Türel, yüzde 65 oy alan Çavuşoğlu’nu geçti. Başarı oranında ise yüzde 45 oy alan Çavuşoğlu, yüzde 40 oranında oy alan Türel’i geride bıraktı.

#

23 Mar 2013 - 00:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber