Çavuşoğlu Tunus yolcusu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, 29-30 Kasım tarihlerinde Tunus'ta düzenlenecek Tunus'a Ekonomik Destek ve Yatırım Konferansı'na Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in de yer aldığı bir heyetle katılacağı bildirildi

Haber: Alper KUTAY
ÖNÜMÜZDEKİ
Perşembe günü Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'u Alanya'da ağırlayacak olan Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, yarın Tunus'a gideceği bildirildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan Tunus'ta düzenlenecek olan 'Tunus'a Ekonomik Destek ve Yatırım Konferansı'na ilişkin yapılan açıklamada, "Tunus'ta 29-30 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan 'Tunus'a Ekonomik Destek ve Yatırım Konferansı'na Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli başkanlığında, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in de yer aldığı bir heyetle iştirak edilecek. Söz konusu konferans ile Tunus devriminden sonra ülkede başlatılan ekonomik reform ve yeniden yapılanma sürecinde uluslararası toplumun desteğinin güçlendirilmesi hedefleniyor" denildi.

28 Kas 2016 - 13:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber