Çavuşoğlu sunum yapacak

AKP’nin düzenlediği 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Afyon’da Güral Termal Otel'de başlıyor

AFYON’DA bugün başlayıp yarın bitecek olan kamp öncesi kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Eşlerin gelmeyeceği toplantıda Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin değerlendirilmesi bekleniyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak kampa başbakan yardımcıları, bakanlar, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve kurucu üyeler katılacak. Kampın yapılacağı Güral Termal Otel ve çevresinde güvenlik önlemleri en üst seviyede tutulurken, özel harekât polisleri de otelin bulunduğu yüksek yerlerde konuşlandırıldı. Daha önceden böcek aramalarının yapıldığı otelin giriş ve çıkışları özel güvenlik aracı ile kayıt altına alınırken, basın mensuplarının bulunacağı alan da güvenlik şeridi ile çevrildi. AKP’li milletvekilleri ve bazı bakanların giriş yapmaya başladığı oteldeki toplantı bugün Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak açılış konuşmasıyla başlayacak.

ÇAVUŞOĞLU KATILIMCILARA BİLGİ VERECEK

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, toplantıda seçim konusunda katılımcılara bilgi verecek. Bazı bakanların da güncel olaylarla ilgili sunum yapacakları belirtiliyor. Kampın ikinci günü olan Pazar günü de Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında genel bir görüşme yapılacak. Ayrıca Bakanlar Kurulu’na yeni giren Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan birer sunum yaparak sorulara cevap verecek.

09 May 2014 - 23:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber