Çavuşoğlu nabız mı yokluyor?

Önümüzdeki dönem AKP'den Alanya Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan Başbakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, ziyaret turlarına tüm hızıyla devam ediyor

Haber: Alper KUTAY
BİR
dönem Türkler Belediye Başkanlığı da yapan ve halen Başbakanlık Danışmanı olarak görev yapan Hayri Çavuşoğlu, önceki gün Alanya'ya geldi. Türkler Mahallesi'nde ikamet eden Babası Osman Çavuşoğlu'nu ve akrabalarını ziyaret ettikten sonra Alanya'ya gelen Çavuşoğlu, dostlarıyla buluştu. Süper Lig eski hakemlerinden olan ve bir dönem Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığı da yapan Kuddusi Müftüoğlu, Mahmutlar Belediyesi eski başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Sekreter Yardımcısı olan Alaaddin Çakır ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile birlikte işadamı Ercan Sandal'ı işyerinde ziyaret eden Çavuşoğlu, Türkiye gündemini de değerlendirdi. Çavuşoğlu'nun önümüzdeki dönem AKP'den Alanya Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulurken, bu ziyaretlerin halkın ve esnafın nabzını yoklama turları olduğu konuşuluyor.

22 Eki 2016 - 10:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber