Çavuşoğlu Alanya'ya gelebilir

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, 2012'de vefat eden annesi Fatma Çavuşoğlu adına babası Osman Çavuşoğlu'nun düzenlediği mevlit duası için 22 Temmuz Cumartesi günü (bugün) doğup büyüdüğü Söbüçimen'e gelme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi

Haber: Alper KUTAY

ALANYALI Dışişleri Bakanı ve AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun, 2 Şubat 2012'de akciğer rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden annesi Fatma Çavuşoğlu adına babası Osman Çavuşoğlu'nun düzenlediği mevlit duası için 22 Temmuz Cumartesi günü (bugün) doğup büyüdüğü Söbüçimen Yaylası'na gelme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Bir dönem, kapanan Türkler Belediyesi'nin başkanlığını da yapan Osman Çavuşoğlu'nun, aile bireylerinin yanı sıra Söbüçimen sakinleri ile Alanya'daki bazı dostlarını da mevlide davet ettiği öğrenildi. Bakan Çavuşoğlu'nun Başbakanlık Danışmanı olan kardeşi Hayri Çavuşoğlu, "Bakan Bey önümüzdeki Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanı ile Suudi Arabistan'a gidecek. Gelme ihtimali yüksek ama programı yoğun olduğu için şu an için net bir durum yok" dedi.

21 Tem 2017 - 21:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa - Alper bey bu adam alanyali deyil iyi arastir gazetecisinin mevlüt cavusoglu alanyali deyil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 21:47

Çorum Haber