Canlı yayında 'düello' teklifi

AKP'li Berberoğlu ile MHP'li Türkdoğan'a canlı yayına çıkma teklifi sunan CHP'li Takavüt, "Gelin, Alanya halkına 18 maddenin içeriğini anlatalım" çağrısı yaptı.

Haber: Alper KUTAY

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavüt, Alanya turizminin gidişatının hiç de iç açıcı olmadığını söyledi. 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu öncesi AKP'nin ülkeyi gerginliğe sürüklediğini söyleyen Takavüt, "Halkımıza seslenmek istiyorum. Bu bir muhtarlık, belediye başkanlığı, milletvekilliği seçim değil. Bu, ülkenin kaderinin seçimidir. Tercihimizi bu gerçek ışığında sandığa yansıtalım. Alanya'da herhangi bir gerginlik yok, bunun devamını diliyoruz" dedi.
MUHTARLAR KAHVALTIYA ÇAĞRILDI
31 Mart Cuma günü saat 10.00'da Oba'daki Metro Market karşısındaki Hancı Gurme'de Alanya'daki muhtarları kahvaltıda ağırlayacaklarını söyleyen Takavüt, "Antalya Milletvekili Devrim Kök de konuşmacı olarak orada bulunacak. Buradan hem MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a, hem de AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'na bir çağrı yapıyorum. 18 maddenin içeriğinin tamamını kamuoyu bilmiyor. Gittiğimiz yerlerde bunu görüyoruz. Herhangi bir televizyon kanalına üçümüz çıkalım, 18 maddenin içeriğini tartışalım" diye konuştu.

29 Mar 2017 - 17:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber