'Canımız kurban'

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) Antalya Milletvekili Aday Adayı olan, 1 Kasım Genel Seçimleri'nin hemen ardından AKP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olarak görevlendirilen Alanyalı Övünç Özkan, 14 Ağustos'ta 15. kuruluş yıldönümünü kutlayan AKP'nin bir neferi olmaktan büyük onur duyduğunu söyledi

Haber: Alper KUTAY
AKP'NİN
kilit noktalarından biri olan Merkez Disiplin Kurulu'ndaki ender savcılardan biri olan Özkan, paylaştığı mesajında, "Hayat kilim, çile nakış. Dokuyoruz iniş, yokuş. Marifet manaya bakış, görene canımız kurban. Kin marazdır, sevgi sanat. Yürekte kaynar her saat. Kimsesizlere kol kanat gerene canımız kurban. Türkiye'nin partisi 15 yaşında" dedi.

15 Ağu 2016 - 22:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber