Çakıroğlu'na ahde vefa

Geçen yıl İzmir'de katledilen Çakıroğlu'nu anma törenine Alanya'dan Başkan Gündoğdu'nun isteğiyle Alanya Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı üyesi gençler de katıldı

20 ŞUBAT 2015'te Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Anma etkinliğine MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Çakıroğlu'nun yakınları, çok sayıda vatandaş ile Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'nun görevlendirdiği Alanya Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı üyesi bir grup genç katıldı. Çakıroğlu'nun Bornova ilçesi Pınarbaşı Mezarlığı'ndaki mezarı başındaki anma törenine katılan Alanya Ülkü Ocakları üyesi gençler, mezarın etrafını çok sayıda Türk Bayrağı ve çiçeklerle donattı. Edilen dualarından ardından okunan Kuranı Kerim tilaveti ise Çakıroğlu'nun ruhuna gönderildi.

19 Şub 2017 - 15:59 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber