'Bu vatan bizim'

Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, 16 Nisan'da yapılan Anayasa Referandumu'ndan sonra ülkede oluşan tabloyu değerlendirdiği bir açıklama yaptı.

Haber: Alper KUTAY

AMERİKA Birleşik Devletleri (ABD) merkezli fitneye ve terör örgütü PKK başta olmak üzere siyasi partilerin sokak çağrılarına karşı milleti birliğe çağıran Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, "16 Nisan öncesinin kamplaşması, anayasa değişikliğine ilişkin Evet-Hayır olayı arkada kalmıştır ve kesinlikle arkada bırakılmalıdır. Türkiye’nin geleceğini kurtaracak mevzi, Vatan Savaşı mevzisidir. Artık milletçe Vatan Savaşı mevzisindeyiz. 16 Nisan'da maç berabere bitmiştir, şimdi beraberlik zamanıdır.  Bu maçın galibi veya mağlubu yoktur. Türkiye’nin sorunları ancak beraberlikle çözülür. Evet diyen de bizdendir, Hayır diyen de. Şimdi Evet ve Hayır diyenlerin el ele verme zamanıdır. Türkiye’yi Evet-Hayır kamplaşmasına sokmak yanlıştı. Önümüzdeki tuzağı görmeliydik. Bugün o kamplaşmayı sürdürmek, daha büyük yanlıştır. Çünkü tuzağın hemen önüne gelmiş bulunuyoruz. ABD merkezli fitne ve fesat kampanyasını herkes görmelidir" dedi.

23 Nis 2017 - 23:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber