"Bu seçimin galibi Saadet"

SP Adayı Gülşen, göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projeler için hükümetten ödenek almayacaklarını, aksine hükümete borç veren bir belediye olacaklarını iddia etti

SAADET Partisi (SP) Alanya Belediye Başkan Adayı Arif Gülşen, AKP’nin adayı Hasan Sipahioğlu’nun, CHP’nin adayı Şefik Türktaş’ın ve MHP’nin adayı Adem Murat Yücel’in şu an aday oldukları partilere ilk kez oy verecekleri bir seçim süreci yaşayacaklarını söyledi. Milli Görüş’ün bu ülkede defalarca hükümet ortağı olduğunu, defalarca belediyelerde iktidara geldiğini belirten Gülşen, “Hepsinde destan yazdık. Bir tane yolsuzluk dosyası, bir tane şaibeli iş gördünüz mü? Bizim bakanlarımızın bir tane kasetini buldunuz mu? Hayır, bunlar olmadı. Bu ülkede iki siyasi parti var. Birisi Saadet Partisi, biri diğerleridir” dedi.

‘HEPSİNİN YOLSUZLUĞU VAR’

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) dört siyasi parti olduğunu, bunların hiçbirinin temiz olmadığını savunan Gülşen, “Bunlardan hangisi birbirinden temiz. Neredeyse belediye sayıları kadar yolsuzluk dosyaları ile çıkıyorlar karşımıza ve hepsi bir diğerine çamur atıyor. Bunların gitmesi ve bitmesi için Saadet Partisi mutlaka ve mutlaka Alanya’da bu seçimi kazanmalıdır. Biz göreve geldiğimizde bırakın bu projeler için hükümetten destek istemeyi, biz hükümete borç para vereceğiz. Çünkü Alanya’nın bugünkü bütçesi 225 milyon TL’dir. Biz siyaseti zenginlik makamı olsun diye yapmıyoruz.  Halkın yüzde 75’i siyaseti zenginlik makamı ve rant kapısı olarak görür hale gelmiştir. Biz bu oyunu bozmak için varız.  Bu seçimi Saadet Partisi kazanacak” diye konuştu.

20 Mar 2014 - 17:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mücahit - usta sen bari hayel kurma bırakın bu inadıda akp gelin sizin kurtuluşunuz bizde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 17:07

Çorum Haber