Bu saldırılarla sadece lanet alıyorlar

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, partisinin Hakkari'deki il danışma meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Aydın, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı

BİR otelde düzenlenen il danışma meclisi toplantısına Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan Aydın, İstanbul'daki saldırıları sert bir dille kınadı. Terörle hiçbir yere varamayacağını belirten Aydın, şunları söyledi:
"Terörün ne dini, ne imanı, ne ahlakı, ne edebi, ne ölçüsü var. Bu saldırılarla hiç bir sonuç elde edemeyecekler. Sadece lanet alıyorlar, öfkeyi kabartıyorlar. Oysa bu ülke tarih boyunca geçmişten bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde yaşamış hoşgörünün diyarı olmuş bir coğrafyadır. Biz bu topraklarda yaşayan insanlar olarak Kürdüyle, Türküyle , Arabıyla, Çerkeziyle bir mozaik toplumuz. Yıllar yılı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş, güçlü hale getirmiş ve bir arada yaşamışız. Ne yazık ki dış güçler, yabancı güçler onların da içerdeki maşaları ve piyonları huzursuzluk yaratmaya çalışıyorlar. Bunlar geçecek." 
HDP'yi de eleştiren Aydın, şiddet ve terörle sonuç alınamayacağını belirterek, geride sadece kan, acı ve gözyaşı bıraktıklarını söyledi. 
Açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı olarak sürdü.

11 Ara 2016 - 11:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber