'Bu ne yaman çelişki!'

AKP Hükümeti'nin İsrail ile yakınlaşma sürecini eleştiren SP'li Sarıca, "Daha düne kadar barış için şartlar öne sürdükleri İsrail ile bir anda sıkı fıkı oldular" dedi

HABER: Alper KUTAY 

SAADET Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, AKP Hükümeti’nin en yetkili isimlerinden birinin "Mutabakatı savunacağım" derken milletin gözünün içine baka baka "İsrail Devleti şüphesiz ki bizim dostumuzdur" diyebildiğini belirterek AKP'yi eleştirdi. Sarıca, şöyle konuştu: "Davos’ta ‘One Minute’ dediler, hemen arkasından Türkiye’nin vetosunu kaldırarak İsrail’in en büyük hayali olan OECD üyeliğini kabul ettiler. ‘İsrail ile ilişkilerimiz normalleşemez’ dediler, aynı İsrail ile cumhuriyet tarihinin ticaret rekorunu kırdılar. Washington’a, Brüksel’e, Kopenhag’a her yere defalarca gittiler ama ‘Gideceğiz’ dedikleri halde Gazze’ye bir türlü gidemediler. Çünkü dışarıda ağabeylerinden izin alamadılar.”

24 Ara 2015 - 15:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber