Boyacı Türel'e fırça attı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Universal Film Stüdyoları’nı inceledik. Sinema ve televizyonda izlediğimiz filmlerin çekildiği stüdyo ve platoları gezdik. Onların benzerlerinin Antalya’da yapılması için çabalıyoruz” dedi

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yerel seçimlerin ardından Antalya’da sanayi ve işadamları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Antalya İşadamları Derneği (ANTİAD) Başkanı Murat Terlemez, dernek yönetimi ve çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda konuşan Türel, yerel seçimlerin ardından gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden söz etti. Uluslararası film festivallerinin yanı sıra Antalya’ya marka imajı kazandırmak için önemli çalışmalar yaptığını söyleyen Türel, geçen günlerde Amerika’da Los Angeles’e yaptığı ziyaretlerdeki temaslarından da söz etti.

ANTALYA FİLM ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Universal Film Stüdyo ve platolarının benzerlerini Antalya’ya yapmayı planladıklarını müjdeleyen Türel, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile birlikte yaptıkları ziyarette Los Angeles’ta stüdyoları incelediklerini ve Antalya’nın böyle bir ekonomik değere sahip olması gerektiğini söyledi.

Yatırımcılarla olumlu görüşmeleri olduğunu belirten Türel, “Universal Film Stüdyoları’nın benzerlerinin Antalya’da yapılması için çabalıyoruz. Böyle bir çalışma Antalya’ya kazandırılırsa Türkiye’nin ekonomisine de bir değer kazandıracak. En önemlisi, Antalya’ya yeni bir cazibe merkezi kazandırmış olacağız. Projeyi Antalya’nın kuzeyine düşünüyoruz” dedi.

12 Kas 2014 - 01:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber