'Bizden önce bunu hiç kimse akıl edememiş'

Her 10 açıklamasının en az 2'sinde kendisinden önceki ilçe başkanlarına göndermelerde bulunan CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, İlçe Danışma Kurulu toplantılarına başladıklarını ve kendilerinden önce bu tür toplantılar yapmayı hiç kimsenin akıl edemediğini savundu

Haber: Alper KUTAY
CUMHURİYET
Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı, parti bürosunda eski meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, eski milletvekilleri, eski milletvekili adayları ve eski yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Sanayi ve Üretim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gencer,
Strateji, Propaganda ve Çalışma Gruplarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğukan Demirkaya, eski CHP Antalya Milletvekili Atilla Emek, Belediye Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu, Mehmet Kural ve Erdoğan Toktaş'ın yanı sıra çok sayıda partili toplantıda hazır bulundu.
ÖNERİ VE ELEŞTİRİLERİ DİNLEDİ
Toplantının içeriği hakkında bilgi veren CHP İlçe BaşkanıAli Takavüt, "Bu İlçe Danışma Kurulu, geniş anlamda yapılan, geniş kapsamlı bir toplantı değildir. Burada fikirler konuşacak, öneri ve eleştirileri alacağız. Sonuçta CHP'yi daha iyi noktalara nasıl taşıyabiliriz, onun hesabını burada yapacağız. Biz bu toplantıda bir fikir üreteceğiz. Bazı sıkıntılar olacak ama biz bu sıkıntıları biliyoruz. Bazı arkadaşlarımız 'Bizi niye çağırmadınız?' diyecek. Şimdiden var bu sıkıntılar. Ama bu arkadaşlara bunu anlatıyoruz. Yönetmelik bu çerçeveyi çizmiş. Bu çerçeve içerisinde olan 68 arkadaşımıza telefonla ulaşarak toplantımıza çağırdık. Bugün buraya geldiniz, sizlere teşekkür ediyorum. Burada ülke genelini tartışmayacağız. Burada Alanya için neler yapabiliriz, bunları tartışacağız" dedi.
'DAHA ÖNCE HİÇ YAPILMAMIŞ'
Bu toplantıda yer alan konuşmaların tamamının tutanak halinde CHP İl Teşkilatı'nın yanı sıra CHP Genel Merkezi'ne de gönderileceğini söyleyen Takavüt, "Bu İlçe Danışma Kurulu toplantısı yıllarca bu partide yapılmamış. Bunu gözlüyoruz. Biz bu toplantıyı her yıl en az iki defa yapacağız. Kongrede söz vermiştik, 'Nisan ayında yapacağız' demiştik ama geçtiğimiz ay bunu yapamadık. Şimdi 10 günlük bir gecikmeyle gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. Takavüt'ün konuşmasının ardından İlçe Danışma Kurulu toplantısının divan başkanlığını Hayati Bora yaparken, yazmanlığı ise İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Can Karagöz üstlendi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

04 May 2016 - 22:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

chp demokrasinin öncüsüdür - akp'nin davidoglu'nu kovup ileri demokrasi demesi sahte demokrasinin göstergesidir...chp'nin ise parti emekçilerini danışma kurulu üyesi yapıp deneyimlerinden yararlanması gerçek demokrasidir... bütün eleştirilere rağmen türkiye'ye demokrasiyi chp getirmiştir ve onun sayesinde ilerleyecektir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mayıs 22:55

Çorum Haber