‘Bir yılda 40 bin üyemiz oldu’

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, “Her fırsatta AK Parti'nin kadrolaştığını savunanlar, esas kadrolaşmayı kendilerinin yaptıklarını itiraf ettiler” dedi.

Antalya'da son 1 yılda 40 binin üzerinde üye yaptıklarına dikkati çeken Köse, yeni üye kayıtları çalışmasına önem verdiklerini, üyelerin sadece seçim zamanı değil, seçim zamanı dışında da AK Partililerin sahada çalıştığını gösteren en önemli veri olduğunu kaydetti. AK Parti'nin bütün ilçe teşkilatlarının yeni seçim varmış gibi çalıştığını vurgulayan Köse, değişimlerin partiye ciddi bir hareket getirdiğini ifade etti. CHP’Lİ AKAYDIN’I ELEŞTİRDİ Antalya'nın gündeminin hızla değiştiğini ve yerel gündemin ulusala taşındığını söyleyen AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, belediye meclisi toplantılarının ardından bazı kişilerin AK Parti'nin Akaydıncı taraf olduğunu iddia ettiklerini belirtti. Bu durumun yanlış bir algılama olduğunun altını çizen Köse, encümen üyesi ve meclis komisyonu seçimlerinde geçmişte halkın problemlerinin çözümü noktasında kendilerine destek olan kişilere destek verdiklerini savundu. Köse, meclis toplantısında Kepez'in bir takım sorunlarının çözümünde bazı kişilerin partizanca tavırlar sebebiyle daha önce ret oyu kullandığını söyledi.

#

19 Nis 2012 - 01:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber