Berberoğlu yönetimde!

30 Mart’ta görevi sona erecek olan Alanya Belediye Meclisi’nin AKP Grup Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun AKP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi olacağı öğrenildi

2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya Belediye Başkan Adayı olan Kerim Kılınç’ın listesinden Belediye Meclis Üyesi seçilen ancak yeni dönemde Alanya Belediye Başkanı ve AKP’nin Belediye Başkan Adayı Hasan Sipahioğlu tarafından listeye dâhil edilmeyen Mustafa Berberoğlu’nun, AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney tarafından yeni oluşturulan yönetim kurulu listesine alındığı öğrenildi. Beş yıl boyunca AKP Grup Başkanlığı, son bir yıldır da Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanlığı yapan Mustafa Berberoğlu, 2009 seçimlerinin ilk dönemlerinde o zamanlar Anavatan Partisi’nde olan Hasan Sipahioğlu ile sert tartışmalar yaşamıştı. Sipahioğlu ile Berberoğlu’nun AKP’nin seçimi kazanması halinde yeni dönemde nasıl bir çalışma yapacakları ise merakla beklenirken, Güney’in yeni yönetim listesini onay için bugün İl Başkanı Mustafa Köse ile AKP Genel Merkezi’ne göndereceği öğrenildi.

23 Şub 2014 - 22:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mesut - sayın berberoğlu bundan önceki seçimlerde akp den belediye meclis üyesi seçilirse suyu ucuzlatacaklarını ve alanya nın batı girişini trafiğe açaklarını söz vermişti.hasan sipahioğluda akp ye geçmesine rağmen hala verdiği sözü niye tutamadılar o zaman cıyak cıyak bağırıyorlardı ne olduda sözünü tutamadılar.vatandaş olarak soruyorum..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 22:37

Çorum Haber