Belediyeden anlamlı yardım

Hoşgörü ve yardımlaşmanın en yüksek seviyede yaşandığı Ramazan Ayı’nda Alanya Belediyesi Gönül Pınarı, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi ile birlikte önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerini unutmadı

GÖNÜL

Pınarı, merkeze en uzak köylerde yaşayan vatandaşların evlerini tek tek ziyaret ederek gönül almaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar çerçevesinde gerek mahalle muhtarları aracılığıyla gerekse tarama yoluyla tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine, sağlıktan gıdaya, giyimden nakdi yardıma kadar destek olan Gönül Pınarı, Ramazan Ayı’nda da köyleri tek tek dolaşarak ihtiyaç sahiplerinin gıda ihtiyaçlarını karşılıyor. 2004 yılından bu yana Alanya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gönül Pınarı, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi işbirliği ile yürüttüğü proje kapsamında merkeze uzak mahallelerde tarama yaparak kimsesiz, yaşlı, engelli, yardıma muhtaç aileleri tespit çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. İhtiyaç sahibi olan kişiler ihtiyaçlarını hem Gönül Pınarı Mağazası’ndan bizzat alıyor, hem de muhtarlar aracılığıyla ulaştırılan fişlerle karşılıyor.

18 Tem 2014 - 00:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber