‘Belediye kurumsal değil’

Tek adam yönetimi nedeniyle Alanya Belediyesi’nin 15 yıldır kurumsal bir kimlik kazanamadığını savunan MHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, “30 Mart’ta göreve geldiğimiz takdirde Alanya Belediyesi’ne iade-i itibar yapacağız, kurumsal kimliğini yeniden kazandıracağız” dedi

-Alper KUTAY MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, meclis üyesi adayları ve ilçe yönetimi ile Cumartesi günü Filika Restoran’da kahvaltıda bir araya geldi. Yücel’in ev sahipliğinde yapılan tanışma ve kaynaşma toplantısına Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanı Cafer Uyar, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Kadın Kolları Başkanı Necla Yıldırım, MHP’li belde belediye başkanları, belediye meclis üyesi adaylarının tamamı ve MHP İlçe Teşkilatı yönetimi katıldı.

‘ALANYA UCUZ BİR ŞEHİR OLDU’

Alanya'nın bugüne kadar doğru yönetilmediğini belirten MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, “Alanya'yı bugüne kadar yönetip, Alanya'yı sıkıntılara sokan bir yönetime ‘Artık siz bir kenara çekilin, bu işi bu Adem Murat Yücel ve ekibi yapsın’ diyoruz. Bazı kesimler bizim bir ekip dahi oluşturamayacağımızı düşündüler. Ama biz halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak gördük, gece gündüz yorulmadan çalıştık. Alanya bir dünya şehri olmasına rağmen iyi tanıtılmadığı ve yönetilmediği için ucuz bir şehir oldu. Esnafın ve turizmcinin sıkıntıları bitmek bilmedi” dedi.

‘MHP KADROSUNA GÜVENİYORUM’

Alanya’nın sadece şehir merkezinden ibaret olmadığını vurgulayan Uyar, “Bu sıkıntıları bildiğimiz için başta Alanya'nın ulaşım ve turizm sorunlarını çözmek için güçlü bir ekip oluşturduk. Biz meclis listesini yaparken çeşitli kıstasları göz önüne aldık. Sadece seçim kazanmak için liste yapmadık. Halkın beklentilerini dikkate alarak, 5 yıl boyunca Alanya'yı yönetecek güçte, bilgi birikimine sahip olan bir liste yaptık. Ben bu ekibe ve adayımıza sonuna kadar güveniyorum” diye konuştu.

‘EL ELE VERİP YÖNETECEĞİZ’

Yerine getirecekleri sözlerle ve projelerle halkın karşısına çıkacaklarını ifade eden MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, “Sanal hiç bir projeyi bırakın açıklamayı, aklımızın ucundan bile geçirmedik. Önümüzdeki günlerde dev projelerimizi açıklamaya başlayacağız” dedi. Alanya Belediyesi’nin kurumsal niteliğini kaybettiğini, bunun tek nedeninin ise 15 yıldır tek elden yönetilmesi olduğunu belirten Yücel, “Allah izin verirse ilk işimiz, kaybedilen kurumsal kimliğin geri alınmasını sağlamak olacak. Alanya’nın gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir olarak kalması için birlikte üretip birlikte çalışacağız” diye konuştu.

‘ALANYA HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL’

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Alanya ve Akdeniz bölgesine büyük önem ve değer verdiğini ifade eden MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, “Sizlerin Alanya'da bu göreve talip olma nedeniniz, Alanya’nın iyi yönetilmemiş olmasıdır. Alanya'da prestij projelerin konuşulması gerekirken, birileri hâlâ parke ve çim üzerinde uğraşıyor. Ama Alanya halkı artık bunu görüyor. Bu anlamda MHP başkan adayımıza ve meclis üyesi arkadaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Alanya hak ettiği hizmete sizlerin özverili çalışmaları ile kavuşacaktır” dedi.

23 Şub 2014 - 22:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber