BBP’de Ahmet Sezer sesleri

Perihan Sert ve Levent Uğur’un ardından BBP’de şimdi de Ahmet Sezer’in ismi Alanya Adayı olarak geçiyor

ÜLKE genelindeki pek çok il ve ilçede belediye başkan adayını belirleyen ancak Alanya’da henüz bir aday çıkaramayan Büyük Birlik Partisi’nin, 2009’dan önce Kargıcak Belediyesi’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi olan Ahmet Sezer ile görüşmeye başladığı öğrenildi. Daha önce Perihan Sert ve Bank Asya Alanya Şubesi eski müdürü Levent Uğur’un da ismi muhtemel adaylar arasında geçerken, aday olup olmayacağı konusunda Yeni Alanya’nın sorularını yanıtlayan Ahmet Sezer, “Ben uzun yıllar MHP’nin Kargıcak Belde Başkanlığı’nı yaptım. Şu an ticaretimi yapıyorum. Adaylık gibi bir düşüncem olmadı ama henüz kesin kararımı da vermiş değilim. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir” dedi.

04 Şub 2014 - 17:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet YILDIRIM - hangi siyasi partiden ister encümen ister belediye başkanı göstersinler ne gösterirse göstersinler sonuna kadar arkasındayım.işku.çankırılı mehmet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 17:33

Çorum Haber