BBP Maraş yolcusu

Yazıcıoğlu davası için 2 Haziran'da Kahramanmaraş'a gidecek olan BBP İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, "Adaleti geciktirenlere bir gün o adalet çok lazım olacak" dedi

Haber: Alper KUTAY
BÜYÜK
Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, 2009'da geçirdiği helikopter kazasında hayatını şaibeli bir şekilde kaybettiği iddia edilen eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu davası için 2 Haziran'da Kahramanmaraş Adliyesi'nde olacaklarını bildirdi. Aradan geçen 7 yılda davada ve soruşturmada hiçbir gelişmenin olmamasına isyan eden Yıldırım, şöyle konuştu: "Geciken adalet, adalet değildir. Adalet arıyoruz, gören söylesin, duyan haber versin. 2 Haziran'da Kahramanmaraş yolundayız. Beyaz karlar altında kalıp karları kendine kefen yapan şehit Muhsin Yazıcıoğlu için adaleti arayacağız. Adaleti geciktirenler, geciktirdiğiniz adalet bir gün size de lazım olacak."

26 May 2016 - 14:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber