BBP'den AK Parti'ye geniş katılım

Aralarında Güngören Büyük Birlik Partisi Eski İlçe Başkanı Orhan Işık’ın da bulunduğu 100 kişi AK Parti’ye katıldı

BBP Güngören Eski İlçe Başkanı Orhan Işık ile birlikte BBP’ye üye 100 kişi dün akşam Güngören Cevizlik Tesisleri’nde düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı. Törene AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Yeşil Aytulum Turut de katıldı. Gecede bir konuşma yapan Orhan Işık, BBP’den çekildiğini belirterek, “Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. AK Parti’nin yıllardır Türkiye’ye verdiği büyük hizmetleri ve mücadeleyi gördük. Bu mücadeleyi gördükten sonra AK Parti’nin saflarında dava arkadaşlarımla çalışıp mücadele etmeye geldik. Zaman kavganın zamanı değil, birliğin ve beraberliğin zamanıdır. Vatanımız için, Allah rızası için dostlarımla birlikte 1 Kasım’da çalışmaya söz veriyoruz" dedi.

Ardından bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Yeşil Aytulum Turut ise, “Önümüzde bir haftamız var. Eğer 1 Kasım’da ülkemizde tek partiyi iktidara getiremezsek çok büyük sıkıntılar bekliyor bizi. Tek başına iktidara getirmek zorunda olduğumuz bir parti var. Bizim derdimiz milletimizin birliği, beraberliği, selameti ve daha da önemlisi ümmetin selametidir. Ortadoğu’daki tüm Müslümanların ümidiysek birleşmemiz lazım. Ümmetin selameti için tek başına bir partiyi iktidar getirmemiz lazım. Bu dava artık siyasi bir çatışma alanı değil, bu dava artık hak ve batılın çatıştığı bir alandır. İstikbalimiz için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymanın tam zamandır. Sizler bunu fark ederek geldiniz ya hoş geldiniz, sefa getirdiniz” şeklinde konuştu.

Katılım programında Işık'a rozetini AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Yeşil Aytulum Turut taktı.  

24 Eki 2015 - 10:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber