Başbakan'ı tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Başbakan Erdoğan’ın Gazipaşa Havalimanı açılış töreninde yaptığı konuşmayı çok beğendiğini dile getirdi

 Özellikle Başbakan Erdoğan’ın Büyükşehir Yasası’nı anlatırken verdiği örneklerin çok hoşuna gittiğini söyleyen Türktaş, “Gazipaşa Havalimanı açılışında Alanya ve Gazipaşa’nın artık büyük ilçe olduklarını, köy ve beldelerin bu ilçelere bağlandığını ve tıpkı İstanbul’un Kadıköy ve Bakırköy ilçeleri gibi olacaklarını söylemiş. İstanbul’da 23 ilçe belediyesi olan Başbakan, CHP’nin yönetimindeki Bakırköy ve Kadıköy’ü örnek göstererek kentleşmede CHP’nin üstünlüğünü kabul etmiştir. Kendisini ‘Dünya Lideri’ olarak halkına sunmaya çalışan bir Başbakan’ın kendi ülkesinde ve kendi şehrindeki belediyelerin hangi partiye bağlı olduğunu bilmemesi bizi her ne kadar üzse de, biz Başbakan’a bu konuda katılıyoruz. Büyük Alanya da 30 Mart 2014’ten sonra CHP’li bir belediyeyle kentleşecektir” dedi.

16 Ara 2013 - 00:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber