‘Başbakanı Haziran’da bizler emekli edeceğiz’

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Cafer Uyar, Başbakan Erdoğan’ın özel uçağıyla Gazipaşa Havaalanı’na gelmesini yorumladı.

Alper KUTAY Başbakan Erdoğan’ın gittiği her yerde söylediği bir laf olduğunu belirten Uyar, “Sayın Başbakan her fırsatta ‘Muhalefetin yapacağını söylediği şeyler ancak onların hayallerinde kalır’ diyor. Başbakan'ın ve AKP'nin artık bu millete vereceği başka hizmet kalmamıştır. AKP'nin yaptığı, kendisinden önce büyük ölçüde tamamlanan projelere yüzde 10 gibi katkılar yaparak onların kurdelesini kesmektir. Büyük Ortadoğu Projesi'nin hedefe ulaşamaması için Erdoğan ve ekibinin görevden uzaklaştırılması gerekmektedir” dedi. Öte yandan dün MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden ve ismin bir süredir milletvekili aday adayları arasında geçen Hayri Doğan, şu an aday olup olmama konusunda net bir açıklama yapmasının doğru olmayacağını söyledi. Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Cengiz Murat Akbulut da Alanya’da teşkilat ziyareti yaparak destek istedi.

#

10 Mar 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber