Başbakan Erdoğan yarın Antalya'da

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın partisinin Antalya İl Teşkilatı Kongresi'ne katılmak üzere Antalya'ya geleceği bildirildi.

Saat 14.00'da Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nda yapılacak İl Kongresi'ne katılacak olan Başbakan Erdoğan, daha sonra kamu ve yerel yönetimler, üniversite yatırımlarını kapsayan toplu açılış törenini yapacak. Erdoğan, burada partisinin milletvekilleriyle de bölgenin sorunlarını içeren bir toplantıya başkanlık etmesi bekleniyor. AKP İl Başkanı Mustafa Köse, "Antalya'da kongreyi yapabileceğimiz bir salon olmadığı için bu kongreyi Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nda yapacağız. Kongre için stadyumumuzda gerekli çalışmaları tamamlandı. İnşallah bu kongre Antalya tarihinin en büyük kongresi olacak ve tarihe geçecek. Tüm Antalyalı hemşehrilerimizi kongreye davet ediyorum" dedi. ALANYA'NIN İL DELEGELERİ İl Kongresi'ne AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney'de 5 bin kişiyle katılmayı planlıyor. AKP İlçe Yönetimi, kongreye katılmak isteyen vatandaşlar için Pazar günü saat 10.00'da Alanya Adliyesi'nin karşısından otobüsler kaldıracak. Öte yandan İl Kongresi'nde Alanyalı 68 isim oy kullanacak. Bu isimler şunlardan oluşuyor: Hüseyin Güney, Hasan Sipahioğlu, Mine Karagöz, Mustafa Toklu, Ahmet Büküş, Hasan Kılınç, Mehmet Şahin, Mükerrem Babaoğlu, Ali Özer, Şeyhmuz Kadıoğlu, Ali Putur, Rıdvan Yönet, Zekai Avcı, Mehmet Nuri Yiğit, Mustafa Şenli, Hakkı Kurt, Mustafa Irmak, Serdar Sönmez, Yücel Ergün, Turan Aktaş, Gökçen Nazifoğlu, Tevfik Yılmaz, Osman Ertunç, Turgay Erbayrak, Hikmet Şifa, Celil Topal, Hüseyin Hacıince, Hasan Erdoğan, Salih Ömeroğlu, Sami Köse, Kerim Sadullahoğlu, Halil Başaran, Menderes Haymanalı, Kerim Başkaptan, Arif Yeni, Mustafa Aras, Necati Yıldırım, Hayri Çavuşoğlu, Hüseyin Enver Görgülü, Emin Hatipoğlu, Nurettin Uludağ, Musa Özdemir, Emin Özden, Şükrü Yavuz, Hasan Coşkun, Adem Biber, Evren Çalışkan, Osman Özkan, Aziz Akış, İbrahim Sucu, Alaattin Çakır, Mustafa Karagöz, Mahmut Kaplan, Yusuf Yur, Fevzi Gönüllü, Mustafa Berberoğlu, Hüseyin Girenes, Kadriye Görücü, Ali Sinanoğlu, Mustafa Hatipoğlu, Muhammet Kaptanoğlu, Okşan Çevik, Hatice Özcelepoğlu, Mustafa Temel, Ertuğrul Gökçe, Ertuğrul Akay, Mustafa Katırcıoğlu, Ali İhsan Gökçe ve Erol Fazlıoğlu.

#

09 Haz 2012 - 03:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber