Bank Otel’e zabıta baskını!

TURİZM sezonunun sonuna gelindi, ancak Alanya sokaklarındaki ilginç görüntüler bitmedi.

İskele Rıhtım’da bulunan ve Diskolar Caddesi olarak da bilinen alandaki bir bankta yorgan döşek sererek uyuyan Azerbaycan uyruklu ve isminin Vedat olduğu öğrenilen bir vatandaş, zabıta tarafından önce uyandırıldı, sonra bankta uyumaması için uyarıldı, ardından yorganını döşeğini toplayarak sessizce bölgeden uzaklaştırıldı. Alanya’ya iş aramak için geldiği ve bir süredir Rıhtım’daki teknelerde bulaşıkçı olarak çalıştığı öğrenilen 45 yaşlarındaki Azerbaycanlı Vedat, bankada yüklü miktarda parasının olduğunu ancak eşiyle kavga edip evi terk etmek zorunda kaldığı için parasını da bankadan çekemediğini söyledi. Basın mensuplarının “Seni Alanya Kaymakamlığı’na götürelim” yönündeki yardımcı olma tekliflerini geri çeviren şahıs, “Bana sadece bugünü geçirmem için 20 TL para ve bir sigara verirseniz yeter” dedi. Şahıs, zabıta memurlarının uyarısı üzerine banka serdiği eşyalarını elindeki pazar arabasına yükleyerek gözden kayboldu.

#

10 Eki 2012 - 02:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber