Bahçeli'ye Mehter Marşlı karşılama

MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı 30 Mart'ta Antalya'nın Gazipaşa ilçesine gelecek olan Genel Başkan Devlet Bahçeli için hazırlıklarını sürdürüyor.

MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı 30 Mart'ta Antalya'nın Gazipaşa ilçesine gelecek olan Genel Başkan Devlet Bahçeli için hazırlıklarını sürdürüyor.

29-31 Mart tarihleri ise arasında Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde Sueno Hotel'de parti üyeleriyle bir araya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, program kapsamında 30 Mart'ta MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edecek.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan parti binasının balkonunda halka hitap edecek olan Bahçeli’nin ziyareti öncesi programın işleyişi, tertip ve komitelerin şekillenmesi ve son halini alması için çalıştıklarını belirten MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Yüksel, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi en iyi şekilde karşılamak için yoğun bir mesai harcıyoruz" dedi.

Yüksel, 30 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Kahyalar beldesi havalimanı kavşağında karşılayacakları Bahçeli'nin esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra ilçe teşkilatına gelerek balkondan Cumhuriyet Meydanı'ndaki halka hitap edeceği kaydetti.

Yüksel, Bahçeli’nin Cumhuriyet Meydanı'nda mehter marşı ile karşılanacağını da sözlerine ekledi.

28 Mar 2013 - 11:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber