'Bahçeli beni resmen şok etti'

Meclis Üyesi Hasan Özdemir ve Zihni Asiltürk ile Tahsin Biner'in ardından sert bir eleştiri de MHP'nin Antalya Milletvekili Aday Adayı, 45 yıllık ülkücü Cahit Kocabeyoğlu'ndan geldi: "Bahçeli beni resmen şok etti."

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ
Hareket Partisi'nin (MHP) 7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimleri sürecinde Antalya Milletvekili Aday Adayı olan emekli eğitimci Cahit Kocabeyoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Alanya'daki muhalif isimler tarafından yapılan eleştirilere katıldığını belirterek, "Söz gümüşse sükut altındır sözünü severim ama artık ben de dayanamıyorum" dedi. Kocabeyoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Artık dayanamıyorum, sükutu bozuyorum. Konu Sayın Bahçeli'nin Kızılcahamam kararı. Halen şoktayım, moralim çok bozuk. Güvendiğim dağlara adeta kar yağdı. 'Aklın yolu birdir' dedim, 'Sayın Bahçeli tabanın sesini dinler, makul bir yaklaşım gösterir' inancı taşıdım. Değişimden yana olan şahsi düşüncelerimi de daima lüzumlu kişi ve ortamlarda dile getirmeye çalıştım ve bekledim. Sosyal medya üzerinden yorumlara hiç katılmadım.

'HIRSI AKLININ ÖNÜNE GEÇMİŞ'

Lider-Doktrin-Teşkilat gereği hep sükûtu tercih ederek gereğini Sayın Bahçeli'ye havale ettim ama maalesef hayal kırıklığına uğradım. 45 yıldır ülkücüyüm. Bu dava ile daha 13 yaşındayken ağabeyimin bir avuç insanla kurup babamın yazıhanesine 'Genç Ülkücüler Teşkilatı' levhasını astığı günlerde tanıştım. İşte o gün bugündür asla çizgimden taviz vermedim, vermem de. Ama burada bir haksızlık var. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. İktidar olmanın yolu eğer milletten ve onun millî iradesinden geçiyorsa, işte o millet artık değişim diyor. Ok yaydan çıkmış bir kere, hedefini bulmalıdır. Sayın Bahçeli, ülkücüyü mahkeme kapılarında rezil rüsva etmenin vebalini bu dünyada ve öbür dünyada bu millete, hele de aziz dava şehitlerimizin önünde yüce Allah'a nasıl vereceksiniz? Hırsınızı aklınızın gerisine koyun lütfen. Biz ülkücüleri üzmeyin, düşmanı sevindirmeyin. Etmeyin, yapmayın Allah aşkınıza."

14 Oca 2016 - 16:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber