Badak yaylada ‘Evet’ istedi

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili Sadık Badak ve partililer, Gazipaşa yaylalarında referandum çalışması yaptı.

Alper KUTAY
Badak Gazipaşa yaylalarında vatandaşlardan 12 Eylül’de gerçekleştirilecek referandumda ‘Evet’ oyu istedi. Gazipaşa’ya giderek partililerle birlikte Çörüş Köyü, Yeşilyurt Köyü, Yarcak Pınarı Yaylası, Macar Yaylası, Çobanlar Yaylası ve Beyrebucak Yaylası’nı ziyarette bulunan Sadık Badak’a AK Parti İlçe Başkanı Fazıl Yüksel, İlçe Başkan Yardımcısı Bahattin Akşit, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özen, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Akçıl ve İl Genel Meclisi Üyesi Hidayet Çelik eşlik etti. Badak, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlara 12 Eylül’de gerçekleştirilecek referandumda neden ‘Evet’ demeleri gerektiğini anlattı. Badak, şunları söyledi: “Yaz döneminde ilçe belde ve köylerimizi dolaşıyoruz. Teşkilatlarımızın yaptığı programlara milletvekili olarak ben de katılıyorum. Bu yıl yaz programlarının başka bir anlamı var. Bu yıl ilçelerimizi yatırımlar, hizmetler ve vatandaşların ihtiyaçları açısından ziyaret ediyoruz, hem de 12 Eylül’de yapılacak halk oylaması hakkında bilgiler veriyoruz. 12 Eylül’de yapılacak halk oylamasıyla ya bugüne kadarki düzenin devamı oylanacak ya da daha demokratik, bireysel hak ve özgürlükler bakımından daha gelişmiş bir Türkiye, hukuk kurumlarının daha güçlendiği bir Türkiye'ye kavuşacağız. Bu açıdan 12 Eylül halk oylamasını biz son derece önemsiyoruz.”

#

21 Ağu 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber