Asenalarda yeni dönem

MHP Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, yeni dönem çalışma arkadaşlarını parti tabanına tanıttı

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ
Hareket Partisi (MHP) Alanya Kadın Kolları, yeni yönetimini belirledi. Geçtiğimiz günlerde MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Sevim Bulut, yönetimini dün açıkladı. Toplantıya MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Dinçer ve çok sayıda partili katıldı. Programın açılışında konuşan Bulut, "MHP Kadın Kolları olarak ilçe yönetimimizle birlikte Alparslan Başbuğ'un önderliğinde dürüst ve çalışkan bir şekilde partimizin ilke ve amaçları doğrultusunda çalışmak için bir araya geldik. Vatandaşa mutsuzluk hakim. Vatan kaygısıyla dolu Alanya da bu durumdan nasibini aldı. Üç Hilal, bu mutsuz hanelere pencereden girerek aydınlık saçacaktır. Biz de bu uğurda çalışmak üzere bir araya geldik. Bu yolda bize en büyük desteği verecek olan tüm MHP'lilere teşekkür ediyorum" dedi.
'ASENALAR IŞIK SAÇACAK'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise hayatın her yerinde olduğu gibi kadının siyasette de olmasından yana olduğunu belirterek, "Kadının olduğu yerde her şey güzel olur. Mutlu insan sayısının daha da artması için çalışacak bu ekibe başarılar diliyorum" diye konuştu. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da yaptığı değerlendirmede, "Peygamberimizin 'Cennet anaların ayaklarının altındadır' sözünden yola çıkarak, buradaki tüm analarımıza ve bacılarımıza buraya geldikleri için teşekkür ediyorum. Sevim Bulut hanımefendiye de yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. Sevim Bulut başkanlığındaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: "Ayne Hayrünnisa Ataman, Ayşenur Ünlü, Fatma Bulut, Dilek Tutkun, Bahar Çolak, Durdu Öğüç, Umut Anılgan, Saime Erdem Boz, Adile Görgülü, Fatma Selcen Kızılarslan, Meryem Utlu, Hatice Cantürk, Aysun Değirmence, Nilüfer Yıldırım, Tahire Tuncer, Azize Bağışlar, Şerife Uslu ve Gülten Nilüfer Yenialp."

25 Eki 2016 - 14:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber