Asenalara liderlik anlatıldı

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya Kadın Kolları, toplam 10 saat süren ‘Liderlik ve Kadınlar’ konulu eğitim seminerini başarıyla tamamladılar.

MHP İl Başkanlığı binasında verilen eğitimde, MHP’li kadınlara kendi ailelerinde ve çevrelerinde yaptıkları doğal liderliği politikaya taşımaları ve tüm ülkeyi etkileyen karar mekanizmalarının içinde yer almaları, bu liderliklerini politikada da etkili biçimde göstermeleri gerektiği hususunda çeşitli eğitimler verildi. ‘TÜRK KADINI DÜNYAYA BEDELDİR’ Verilen eğitim sonunda sertifikalarını MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve Doğan Koçluk Hizmetleri ve Kişisel Gelişim Uygulamaları kurucusu Mustafa Kemal Doğan'dan alan MHP'li hanımlar, aldıkları eğitimden bir hayli memnun kalırken, “Yaşamın her alanında olduğu gibi siyaset ve politikada da artık lider Türk kadını da var olacak” dediler. MHP'li hanımları eğitim programına gösterdikleri ilgiden dolayı kutlayan Ali Adnan Kaya, “Geçmişten günümüze gösterdikleri vakurlu duruş ve liderlikleriyle adını altın harflerle tarih sayfasına yazmış Türk kadınının bundan sonra da aynı bilinç ve kararlılıkla tarih sayfasındaki yerini alacağından hiç şüphe duymuyoruz” dedi.

#

17 Şub 2012 - 00:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber