‘Arınç çizmeyi aşıyor’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ile tahliye edilen Ergenekon davası sanığı Mustafa Özbek'le ilgili sözlerinin ''tehdit ve sindirmeye yönelik'' olduğunu ileri sürdü.

Tekin, “Arınç'ın sözlerini dehşet içinde izledim. Bunlar, siyaset tarihimizin facia demeçlerinden biridir” dedi. Başbakan Yardımcısı koltuğunda oturan ve aynı zamanda 'hukukçu' kimliği de olan Arınç'ın, tahliye olan Mustafa Özbek için ''Kabadayılık yapmasın'' dediğini ifade eden Tekin, ''Acaba kimin sözlerinde kabadayılık var? Kim yargı ve polis teşkilatını avucunun içine alıp halka karşı kullanıyor? Kim kamu gücüyle kabadayılık yapıyor?'' diye konuştu.

#

12 Eki 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber