Ankara'ya gidecekler

Kaymakam Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Güney ve Alanya Kamyoncular Kooperatifi Uyar, yarın Ankara'ya gidecek

- Hilal ÖNEL

İSTANBUL'A yaklaşık olarak bir yıldır serbest bir şekilde giriş yapamayan sebze kamyonu şoförleri, dünden itibaren başlayarak 25 Mart Pazartesi gününe kadar kontak kapatma eylemi yapacaklarını duyurmuşlardı. Dün sabah saatlerinde Alanya Kaymakamlığı'na giden Alanya Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ahmet Uyar, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Alanya Toptancı Hal Müdürü Halit Parlayüksel, Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu, Hal Dernek Başkanı Mustafa Yüksekkaya ve kooperatif üyeleri Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ile bir görüşme yaptılar. Yapılan görüşmenin ardından konuşan Uyar, sebze kamyonlarının İstanbul'a gittiğini belirtti. Uyar, "Sayın Kaymakamımız ile görüşmemiz oldukça iyi geçti. Yarın (bugün) Hüseyin Güney, ben ve Kaymakamız Erhan Özdemir Ankara'ya gideceğiz ve bu konu hakkında Menderes Türel'den kesin bir çözüm bulmasını isteyeceğiz" dedi.
'BİZE EN UYGUN SAAT 17.00 İLE 19.00'
İstanbul'a 16.00 ile 22.00 saatleri arasında girişin olduğunu, bu saatlerin ise kendileri için uygun olmadığını dile getiren Uyar, "Bizim için 17.00 ile 19.00 saatleri arası en uygun zaman. 16.00-22.00 saatleri arasında esnafımızın malı bekleme süresinden dolayı sıcakta yanıyor, soğukta ise donuyor. Malın zarar görmemesi için, süreyi beklemeden geçen şoförlerimiz ise puan cezası yiyor. Bu sorunlarımızın artık tamamen sona ermesini istiyoruz" diye konuştu.

#

21 Mar 2013 - 00:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber