Anayasa Hareketi Alanya'da toplanıyor

Milli Anayasa Hareketi, üç konuşmacının katılacağı panelle Alanya halkına referandum sürecini anlatacak

Haber: Alper KUTAY

MİLLİ Anayasa Hareketi (MAH) Alanya Temsilcisi Evren Kurtoğlu, 25 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'de Alanya Kültür Merkezi’nde bir panel düzenleneceğini belirterek, konularında uzman konuşmacıların katılımcılara, Türk milletine reva görülen haksız ve hukuksuz anayasa değişikliği ile Başkanlık Sistemi dayatmasının anlatılacağını kaydetti. Panele konuşmacı olarak; AKP'nin kurucularından olan Başbakan eski yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır'ın, MHP Ankara eski milletvekili ve MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülent Yahnici'nin, Genelkurmay eski İstihbarat Dairesi Başkanı ve Vatan Partisi Dış İlişkiler Bürosu Başkanı Soner Polat'ın katılacağını belirten Kurtoğlu, "Bu değerli şahsiyetlerin konuşmacı olarak bulunacağı paneli, CHP Antalya eski milletvekili Gürkut Acar hukukçu kimliği ile yönetecek. Tüm Alanya halkını panele bekliyoruz" dedi.

20 Şub 2017 - 17:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Helal olsun size. Bu toplantıları koskoca CHP yapacağına tüm imkansızlıklara karşın sizler yapıyorsunuz. MHP deseniz hak getire. Bu milletin salonu tıka basa doldurması gerekiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 17:50

Çorum Haber