ALTSO'dan SP çıkarması

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet Partisi'ne bir nezaket ziyaretinde bulundu.

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri SP İlçe Teşkilatı'nı  ziyaret etti. Ziyarette konuşan SP İlçe Başkanı Arif Gülşen, "Teşkilatlarımızdaki sohbetlerin hepsi samimi geçti. Sohbete katılanlar güzel şeyler anlattı. Buraya gelen siyasilerin yüzde 90-95'nin Necmettin Erbakan ile anısı olmuş" dedi.
'SP İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ"
Şahin de, "SP ile de diğer partilerle olduğu gibi istişare halindeydik. Daha önceki başkan Sinan Aktaş da Kayseri'ye gitme vesilesiyle bizlerle vedalaşmıştı. Aktaş, daha önce alaiye sohbetlerine beni davet etmişti. Alanya'nın genel sorunlarıyla ilgili diğer siyasi partilerle olduğu gibi istişare halindeyiz. İnşallah Gülşen ile de aynı istişare, birlik beraberliği sergilemek istiyoruz.  SP'nin kurucusu Necmettin Erbakan'ı yad etmeden geçemeyeceğim. Çünkü kendisinin ülkemize sayısız hizmetleri var. Şuanda değerini daha çok anlıyoruz. Kendisini rahmetle yad ediyoruz" şeklinde konuştu.
'ŞAHİN HER ZAMAN GURUR VERDİ'
Gülşen de, "Şahin yaptığı çalışmalardan dolayı bize her zaman gurur vermiştir. Kendisini takip ediyoruz ve istişare yapıyoruz. Ekibiyle bugün bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Geçmişte alaiye sohbetlerini başlatmıştık. İnşallah bu sohbet devam edecek. Tüm siyasi partiler, odalar, dernekler hepsini teker teker buraya davet ettik. Hiç ayrım gözetmeksizin bu şekilde devam edilecek. Bizim siyaset anlayışımız Türkiye ile sınırlı değil. Biz hak ve batıl üzerine siyaset yaptığımız için rahmetli Erbakan hocam bize aynen şunu söylerdi: Ey milli görüşçüler siz New York'ta uyuşturucudan ölenden de Moskova'da alkolden ölenden de sorumlusunuz." Bu anlayışımızı Şahin ile defalarca konuştuk. Kendisi biliyor, bize yardımcı oluyor. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

22 Eyl 2016 - 10:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber