Alternatif piknik merkezi: Türkler

TÜRKLER Belediyesi tarafından Fuğla’da yapılan mesire ve piknik alanı hafta içi spor yapan, hafta sonu da piknik yapan vatandaşlarla dolup taşıyor.

Mustafa ADIYAMAN
 Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu tarafından Fuğla Mahallesi Karatepe mevkiinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan mesire ve piknik alanı hafta içi ve hafta sonu sabah sporu, piknik yapan yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Milli Parklar’ın tahsis ettiği alanda hiçbir masraftan kaçınılmadan oluşturulan mesire ve piknik alanında yok yok. Sağlıklı yaşam için sabah sporu yapmak isteyen vatandaşlar için yürüyüş yolları ve spor aletlerinin bulunduğu piknik alanı, spor yapan genciyle yaşlısıyla herkesin tercihi oldu. Özelikle hafta sonları Türkler ve çevre beldelerde oturan vatandaşların uğrak yeri olan piknik alanında çocukları eğlenebileceği mini parkta var. Her gün düzenli olarak belediye görevlisi tarafından temizlenen Türkler mesire ve piknik alanında piknik masalarının altı taşlarla kaplanmış. Mesire alanında deniz seyretmek isteyen vatandaşlar da düşünülmüş. D 400 Karayolu’na cephe alanda oluşturulan yapay şelalenin çıkardığı sesin eşliğinde bankolarda oturarak denizi seyretmenin insana verdiği mutluluğu kelimelerle tarif etmek imkansız.

#

31 Mar 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber