“ALTAV’ın tanıtımı yetersiz kalıyor“

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, her hafta farklı meslek komiteleriyle gerçekleştirilen toplantılarına dün taşımacılık, su sporları ve kiralık araç servisi işletmeciliği yapan üyeleriyle devam etti

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, her hafta farklı meslek komiteleriyle gerçekleştirilen toplantılarına dün taşımacılık, su sporları ve kiralık araç servisi işletmeciliği yapan üyeleriyle devam etti. Kahvaltılı toplantıya, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda komite üyesi katıldı. Toplantıda konuşan ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Şahin, üye odaklı projelere önem verdiklerine dikkati çekerek, yapılan projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

‘ALANYA’YA GÖÇMEN OFİSİ İSTEDİK’

Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Şahin, Bakan Çavuşoğlu’na Güzelbağ Sanayi Sitesi, doğalgaz kampanyası gibi konular başta olmak üzere ALTSO’nun faaliyetleri konusunda çeşitli bilgiler aktardıklarını söyledi. Şahin, ayrıca Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na Airbus 321’ler inmesi, golf alanlarının ihaleye çıkarılması için yapılan çalışmaların tamamlanması, Alanya’ya göçmen ofisinin açılması gibi konularda da Bakan Çavuşoğlu’ndan çeşitli taleplerde bulunduklarını dile getirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’i 2014 ile 2015’in değerlendirilmesi için Alanya’ya davet edeceklerini açıklayan Şahin, “Biz, dosya vermektense sorunları kendilerine birebir anlatmak istiyoruz” diye konuştu.

ALTAV’IN ÇALIŞMALARI YETERLİ DEĞİL’

ALTSO olarak yurtdışında gerçekleştirilen fuarlara iş gezileri düzenlediklerini açıklayan Şahin, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın (ALTAV) Alanya’yı tanıtma konusunda maddi anlamda yetersiz kaldığını hatırlattı. Şahin, “Biz bölünme değil, aksine bütünleşerek büyümek gerektiğini söylüyoruz. ‘Alanya Kaymakamı ve Alanya Belediye Başkanı’nın önderliğinde bir çatı kurulsun, bu çatının altında emlakçılar ve inşaatçılar dâhil tüm turizm sektörü yer alsın, 300 bin TL ile tanıtım yapılmasın’ dedik. Mevcut ALTAV yönetimi fedakârca çalışıyor ama yetersiz kalıyor. ALTAV’ın omzundaki yükü hafifletmek gerek. Bu öneri ve açıklamalardan kimse rahatsız olmasın. Herkes daha fazla elini taşın altına koyarsa bundan Alanya kazançlı çıkar” dedi.

17 Ara 2014 - 07:59 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber