Alanya'yı Arnavutluk’ta başarıyla temsil ettiler

AVRUPA Birliği Gençlik Programları kapsamında, 12 ortak ülkenin (Arnavutluk, Türkiye, Kosova, Sırbistan, Bosna Hersek, Makedonya, İspanya, Polonya, İngiltere, Letonya, İtalya ve Malta) katılımıyla 8-15 Ağustos 2010 tarihleri arasında gerçekleşen “Intercultural Approach in Conflict Management -Kriz Yönetiminde Kültürlerarası Yaklaşım” konulu eğitim semineri Arnavutluk’un Vlora şehrinde gerçekleştirildi.

Türkiye’den proje ortağı olan Alanya Belediyesi’ni temsilen, AB Proje Merkezi ve Kültür Müdürlüğü birimlerinden Sezen Toklu ve Özge Kıldırgıcı katıldı. 1 hafta süren seminerde kültürlerarası alanda kriz yönetimi konusunda alternatif çözümler tartışıldı ve farklı yaklaşımlar değerlendirildi. Çeşitli simülasyon ve etkinlikler aracılığıyla gerçekleşen programın sonucunda kriz önleyici yeni çalışma metotları geliştirildi. Seminer programında yer alan kültürlerarası gecede stant açan Alanya heyeti, bir yandan Alanya’nın kültürel, geleneksel, tarihi ve turistik özelliklerini tanıtırken, diğer yandan da belediyenin yerel ve uluslararası alandaki çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

#

21 Ağu 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber