Alanya’ya hizmet yağdıracağız

Yerel seçimde Antalya BŞB Başkanı Menderes Türel’e en fazla oyun Alanya’dan çıktığını anımsatan AKP İl Başkanı Mustafa Köse, “Alanya’nın yeri bizim yanımızda her zaman farklıdır. Önümüzdeki dönem Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’in de desteği ile Alanya’ya Antalya’dan hizmet yağdıracağız” dedi

-Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı Haziran ayı Danışma Meclisi toplantısı dün İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, eski Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve çok sayıda partilinin katılımıyla Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Koordinatörü Yılmaz Katı’nın yaptığı, Divan Heyeti’ni AR-GE Başkanı Zekai Avcı, Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun’un oluşturduğu Danışma Meclisi’nde ilk konuşmayı AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu yaptı.

‘ANTALYA’YA EN ÇOK OY ALANYA’DAN ÇIKTI’

Berberoğlu’nun ardından konuşma kürsüsüne alkışlar eşliğinde gelen AKP İl Başkanı Avukat Mustafa Köse, 30 Mart yerel seçimlerinden ders alınacak pek çok nokta olduğunu söyledi. Alanya seçmeninin Büyükşehir Belediyesi (BŞB) seçimlerinde AKP'ye ve Menderes Türel’e çok büyük destek verdiğini ifade eden Köse, BŞB Yasası ile çok ciddi bir hizmet atağı başlıyor. Antalya'nın tamamı artık BŞB tarafından yönetilecek. Hizmetler BŞB eliyle gidiyor. İlçe belediyesinin yapacağı hizmetlerin yanında BŞB'nin yapacağı hizmetler de çok ciddi önem kazandı” dedi.

‘HÜSEYİN GÜNEY BU ZORU DA BAŞARIR’

Köse, açıklamasına şöyle devam etti: “Alanya'ya daha iyi hizmet getirmek için Alanya Koordinatörlüğü görevine, yıllardır ilçe başkanlığı yapan, partimizin önemli isimlerinden Hüseyin Güney kardeşimizi getirdik. Güney bundan böyle BŞB'nin üzerine düşen görevleri yerine getirecek. Eksikleri kapatarak ilçe belediyesi ile birlikte hizmetin yetişmediği yerde BŞB imkânlarını kullanıp hizmet götürecek. Alanya teşkilatı bugüne kadar her seçimde çok ciddi gayretle bizim yüzümüzü ağarttı. Bu dönem ilçe belediyesini değişik sebeplerle kazanamamış olabiliriz ama BŞB noktasında ortaya konulan çalışma da takdire şayandı. Bu seçimin moral bozukluğunu en kısa zamanda Mustafa Berberoğlu ile üzerinizden atacağınızı ve önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Alanya’dan bütün Türkiye’ye çok önemli bir mesaj vereceğinizi düşünüyorum.

‘ANTALYA’YI GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR’

Seçim bitti, ertesi gün çalışmalara başladık. Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı AKP’li Hakan Tütüncü oldu. Hüseyin Samani, AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı'na getirildi. Alanya'dan Avrupa Birliği Bakanı çıkardık. İl Başkanları toplantısında Sayın Başbakanım Alanya’ya çok selam söyledi. Siyaset ve hizmet yapmak isteyen herkes AKP'ye geliyor. Sonra insanlar AKP'ye geldi diye birileri tepki gösteriyor, şiddete ve hakaretlere başvuruyor. Geçmişten bir kaç örnek vereyim. Birisi AKP'ye değil de CHP'ye veya MHP'ye geçtiği zaman alkış tuttular. Ama ne zamanki birisi geldi AKP'ye katıldı, hemen saldırıya geçtiler.

‘ADEM MURAT YÜCEL DP’DE DEĞİL MİYDİ?’

Yusuf Ziya İrbeç AKP'den seçilmişti ve tekrar listeye giremeyeceğini anladığında AKP'den ayrılıp MHP'ye geçmişti. Kendisine tehditler savurmadık, hakaret de etmedik. AKP Türkiye'nin bir mozaiğidir. Toplumun her kesiminden insanın hizmet için buluşabildiği yegâne adrestir. Tosmur Belediye Meclis Üyesi Yakup Gündoğan AKP'den MHP'ye geçti, sesimiz çıkmadı. Tosmur Meclis Üyesi Recep Aydoğan MHP'ye geçti, hiç bir tepkimiz olmadı. Adem Murat Yücel Demokrat Parti’den Kestel Belediye Başkanı seçilmişti, sonra MHP’ye geçti, bugün mangalda kül bırakmayan MHP'liler o gün ses soluk çıkarmıyorlardı. Bütün bunlar olurken, biz herhangi bir tepki göstermeden edeple otururken, insanlar AKP'ye koşuyorsa, muhalefet şapkasını önüne almalı ve kendini sorgulamalıdır.”

27 Haz 2014 - 17:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Nadir YILDIZ - Köstek olmayın da o yeter adamın altındaki arabayı bile alıyorsunuz ne hizmetinden bahsediyorsunuz hizmetiniz size kalsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 17:20
04

Yavuz Şenol - çok acil il olmak istiyoruz (alanya) olarak hadi yağdır hizmet yalanlarını görelim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 17:20
02

KEMAL TUNCER - siz mi alanyaya hizmet yagdiracaksiniz belediyenin makam aracina alarak belediyenin izni omadan baska bir yere bagislayan akp zihniyeti sadece belediye mhp li oldugu i̇çi̇n menderesin manavgat ve alanyaya çim sulama hizmetinden baska birsey yok demesi gec bunlara bunlar siyaset soylemleri alanya belediyesine hizmet yaptirilmiyor. birde akp butun turkiyeyi kucakliyormus hayret ben bugune kadar goremedim eger kendinden degilse gec kucaklamayi donup bakmiyor bile

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 17:20
01

sezgin tepe - siz hizmetin ne olduğunu biliyormusunuz. içinizde biraz olsun allah korkusu varmı. sizi seçmedi diye halka işkence edip bunun adına hizmet mi diyorsunuz. biz halk olarak kendi kendimize nasıl bir zarar vermişiz de sizi büyükşehire başkan yapmışız. aslında size verilen her oy alanyamız için kurulan dar ağacının bir kolu olmuş. şimdi siz alanyamızı idam etmeye çalışıyorsunuz. ne diyelim. allah bizi, sizin şerrinizden korusun. sizi de ıslah etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 17:20

Çorum Haber