"Alanya'ya hizmet için çalışmalara başladık"

Antalya’ya giderek Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay ile görüşüp ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, dün bir yandan çalışma planını hazırlarken, bir yandan da ziyaretçilerini ağırladı

ÖNCEKİ gün Antalya’ya giderek Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay ile görüşüp ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Büyükşehir Alanya KoordinatörüHüseyin Güney, dün bir yandan çalışma planını hazırlarken, bir yandan da ziyaretçilerini ağırladı. Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Alanya Şube Başkanı Yakup Gök ve yönetimini ağırlayan Güney, işadamları ile istişarelerde bulundu.
DİM VE GİRENES DE ZİYARET ETTİ
İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Sekreteri Alaattin Çakır, TGF Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, hayırsever işadamı Hüseyin Girenes, Diamond Hill Resort Hotel sahibi Musa Özdemir ve İbrahim Özdemir de Güney’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini bildiren Güney, Antalya’daki görüşmelerde Türel ve Karaçay ile Alanya’ya yapılacak çalışmalar için gerekli talepleri masaya yatırdıklarını bildirerek, “İlerleyen günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel Alanya’ya gelecek ve çalışmaları bizzat yerinde organize edip devam eden çalışmaları da inceleyecek” dedi.

17 Haz 2014 - 20:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber