Alanyalı Toklu'ya AKP'de önemli görev

AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Alanyalı Mimar Mustafa Toklu, 13 İl'in sorumlusu oldu

Haber: Alper KUTAY
BİR
dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı'nda Gençlik Kolları Başkanı olan, geçtiğimiz yıl ise AKP Genel Merkezi Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Alanyalı Mimar Mustafa Toklu, AKP Genel Merkezi'nce 13 İl'in sorumluluğuna getirildi. Amasya, Ankara, Bartın, Çankırı, Çorum, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Samsun, Sinop, Tokat ve Zonguldak'tan sorumlu olan Toklu, bugün başlayıp Pazar günü sona erecek olan AKP 3. Bölge Toplantısı için Kastamonu'ya gitti. Aralarında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da bulunduğu isimlerin konuşmacı olarak katılacağı toplantıya AKP Genel Merkez Gençlik Kolları adına katılım sağlayan Toklu'nun, önümüzdeki hafta içerisinde, sorumlu olduğu 13 İl'in belediye başkanını makamlarında ziyaret edeceği öğrenildi.

02 Ara 2016 - 15:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber