Alanya'da kahvaltı buluşturdu

Dostlar Grubu, Başkan Adem Murat Yücel ile ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i kahvaltıda buluşturdu

Haber: Alper KUTAY
ALANYA
Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu sabah kahvaltıda buluştu. Her hafta Cuma günleri farklı mekanlarda bir araya gelip hem kahvaltı yapan hem de gündeme dair sohbet eden 'Dostlar Grubu'nun dünkü konukları Başkan Yücel ile ALTSO Başkanı Şahin oldu. Başkan Şahin, nazik davetleri için Dostlar Grubu üyelerine teşekkür etti. Grupta Faruk Özçelik, Erdal Hancı, Hüseyin Çinal, Turgay Erbayrak, Fatih Uysal, Hüsnü Topal, Alptuğ Bildirici, Hayri Dolapçı, Hasan Kaçmar ve Mehmet Özgen bulunuyor.

18 Ağu 2017 - 19:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber